Webdesign: ontwerp en bouw

Wij bouwen websites in vele soorten en maten. In omvang variërend van enkele tot vele honderden pagina’s. Enkele eigenschappen hebben al onze sites gemeen. Een doordachte inhoud, veel aandacht voor de visuele boodschap en een origineel ontwerp, dat past bij uw huisstijl. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze mogelijkheden voor uw website.

Foto’s en animaties

Wij bewerken alle foto’s digitaal zodanig, dat ze één geheel vormen met de stijl van de website. Wij kunnen foto’s ook verwerken tot animaties. Mits met zorg toegepast, kunnen deze de attentiewaarde van uw website verhogen.

Interactieve formulieren

Reactieformulieren bieden u de mogelijkheid om reacties van bezoekers digitaal en voorgestructureerd te ontvangen. Dat kan variëren van een aanvraag van publicaties tot een compleet sollicitatieformulier.

Downloadbare documenten

U kunt uw beleidsplannen, catalogi of jaarverslagen in de vorm van zogeheten PDF-bestanden op uw website aanbieden. De bezoeker kan ze downloaden en printen zonder dat de opmaak of de tekst kan worden beïnvloed. Ook heel handig voor routebeschrijvingen met plattegrondjes. Wij kunnen uw digitale documenten omzetten in standaard PDF-bestanden.

U kunt doorlinken naar sites die oa door Simkens Fotografie zijn gebouwd:

www.despreekkamer.eu

www.euvelwegen.nl

www.rembrandtplein-bb.com

www.praktijkkachina.com

www.moryamandir.nl

www.aromacentrumzonneroos.nl

www.rembrandtpleinhotel.nl

www.tvve.nl

www.josette-kb.nl

www.adhermens.nl

www.ak-trainingen.nl

www.elsverdonk-aromatherapie.nl

www.vlassakbetonboringen.nl

www.nooit-gedacht.com

En natuurlijk ook de site die u nu bezoekt is gebouwd door Simkens Fotografie