Simkens Fotografie is het juiste adres voor portretfotografie, goedgekeurde pasfoto's voor al uw documenten alsook studiofotografie met verschillende achtergronden.

Portretfotografie kan zowel binnen als op een buitenlocatie plaatsvinden, zowel in kleur, zwart-wit als in sepia. Simkens Fotografie beschikt over een eigen professionele studioruimte.

Pasfoto's op afspraak doen wij alle dagen van de week!

Iedere maandag van 9 tot 18.30 uur pasfoto-inloopdag:
Loop gerust binnen voor het maken van een geschikte pasfoto; andere dagen op afspraak (ook 's avonds). Bel 06 2626 8794.
De pasfoto's zijn direct klaar.
Voor € 13,00 ontvangt u een set van 4 pasfoto's en als extra een foto van 7x10 cm.

Vergrotingen van de pasfoto's zijn ook mogelijk. Wij bewaren uw pasfotobestand. Dus als u een extra setje pasfoto's wilt hebben, leveren wij dat voor € 8,00.
Wij zijn dé pasfotospecialist van Heeze, Leende, Sterksel, Valkenswaard, Soerendonk en Maarheeze!
Ook uit Eindhoven komen regelmatig bezoekers!
Ons adres:
Prins Willem-Alexanderplein 1
5595 EK Leende

Ook pasfoto's voor een Amerikaans, Chinees of Indiaas visum leveren wij volgens de juiste specificaties en klaar terwijl u wacht!

Denkt u ook eens aan een origineel geschenk in de vorm van een familiekalender. Na een uitgebreide fotosessie kiest u de 12 leukste opnames uit, waarvan een schitterende kalender wordt vervaardigd. Een blijvend en gewaardeerd geschenk!

Ook kunt u bij Simkens Fotografie een cadeaubon bestellen waarmee de ontvanger bijvoorbeeld een complete familiereportage kan laten maken. Een gewild geschenk voor jubilea, huwelijken, etc. Voor meer informatie en een prijsindicatie kunt u bellen met Eugène Simkens: 06-2626 8794.