Kenmerkend voor Simkens Fotografie is de persoonlijke en enthousiaste aanpak van Eugène waardoor het bruidspaar in spé zich al snel thuis voelt voor de camera. Door zijn spontane en vrolijke persoonlijkheid, is het ijs al snel gebroken en volgt een ontspannen reportagedag dat zich duidelijk reflecteert in het eindresultaat: de foto’s!

Het is natuurlijk zaak dat Eugène de wensen van het bruidspaar ruimschoots voor de Grote Dag met hen doorspreekt. Hiertoe komt hij persoonlijk bij jullie langs voor een gratis intakegesprek. In dit gesprek is ruimte voor uitgebreide kennismaking en worden alle ins en outs voor deze belangrijke dag besproken. Ook zaken als locatie, afwerking van de reportage en keuze voor het fotoalbum komen aan bod.

Het werkgebied van Simkens Fotografie is natuurlijk in de omgeving van Leende, zoals Valkenswaard, Dommelen, Aalst, Waalre, Eindhoven, Geldrop, Heeze, Sterksel, Maarheeze, Soerendonk en Budel maar ook tot ver daarbuiten wordt een beroep gedaan op de kwaliteiten van ons als huwelijksfotograaf!

Werkwijze:

Op de dag van het huwelijk is Eugène van het allereerste begin op de gewenste locatie. Hij beleeft als het ware samen met jullie de dag, ergens onzichtbaar maar altijd op het juiste moment het mooie plaatje vastleggende.

Desgewenst is hij tot de late uurtjes beschikbaar. De bruidsreportage wordt digitaal vastgelegd. Dit houdt in dat het bruidspaar kan kiezen tussen een inplakalbum of een volledig digitaal album, waarbij de kwaliteit altijd optimaal gewaarborgd blijft. Het bruidspaar heeft de keuze tussen kleur- sepia- en zwart-witfoto’s en/of een combinatie hiervan.

Ook aan de afwerking wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Kenmerkend voor Simkens Fotografie is de unieke vormgeving van het fotoalbum. .

Voor meer informatie en een prijsindicatie kun je bellen met Eugene Simkens: 06-2626 8794.

Reacties

Huwelijk Martijn & Irene.

We hebben Eugène gevonden via internet. Alle recensies die al op deze site staan kloppen helemaal. Ik als bruidegom zag van tevoren op tegen de fotoshoot omdat ik niet van poseren houd. Maar dankzij Eugène's enthousiasme, positiviteit en creativiteit is het juist een erg leuk begin van onze trouwdag geworden! Door zijn ruime ervaring en zijn geduldige aanpak kon hij ons op ons gemak stellen en heeft hij ons goed begeleid. Met als resultaat schitterende foto's!!!
Eugène is zijn geld dubbel en dwars waard!! We kunnen hem iedereen van harte aanbevelen!

Martijn en Irene Bombeeck

Huwelijk Nico & Suzan.

Op 15 juni 2013 zijn wij getrouwd en hadden jou als fotograaf gevraagd voor onze bruidsreportage,
overdag en aan het begin van de avond.
Deze spannende dag is door je enthousiasme en aanstekelijke lach erg ontspannen verlopen, waardoor de mooie foto's vanzelf kwamen. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat en genieten hier iedere keer weer van als we naar het fotoboek kijken. We hebben erg veel positieve reacties hierop gehad en ook de ouders vonden de kleine fotoboekjes erg mooi! Mede door deze herinneringen is deze dag voor ons onvergetelijk geworden. Nogmaals super bedankt!!

Groetjes, Nico en Suzan van Mensvoort

Huwelijk Femke & Martin.

We hebben Eugène in eerste instantie gevonden via internet, op zoek naar een fotograaf die spontane en mooie foto's maakt. Na een snelle eerste mailwisseling een afspraak bij hem thuis gemaakt, waar we direct door de ons inmiddels vertrouwde lach verwelkomd worden. Om een voorproefje te krijgen van wat er allemaal mogelijk is krijgen we een slideshow van zeer professioneel gemaakte foto albums, inclusief passende muziekjes. Na het zien van al dat moois en de enthousiaste verhalen van Eugène wisten we dat het op de dag zelf helemaal goed moest komen!

Op onze dag zijn we eerst foto's gaan maken op het TU/e terrein, waarbij Eugènes altijd goedgehumeurde stemming direct de spanning breekt en we hele bijzondere, intieme foto's kunnen schieten. Met zijn fotografisch oog weet hij van elk plekje het juiste licht te vangen en maakt handig en origineel gebruik van de bijzonderheden van elke locatie. Terloops leent Eugène nog even een fiets van een voorbijgangster, wat een flitsende opname in volle vaart oplevert.

Tijdens de rest van de dag zien we Eugène eigenlijk alleen af en toe uit onze ooghoeken, maar uit het eindresultaat blijkt dat alle mooie momenten en de stralende gasten allemaal schitterend zijn vastgelegd! Veel van onze gasten vragen dan ook direct wie die vrolijke fotograaf van ons nou eigenlijk is: een aanbeveling die we graag doen!

Mede door Eugène kunnen we zo nog jaren genieten van onze geweldige dag!
Eugène: bedankt!

Groetjes,
Femke & Martin

 

Huwelijk GertJan en Monique.

'Op 17 juni 2011 zijn wij getrouwd. Van tevoren hebben we natuurlijk een hoop moeten regelen, zo ook een fotograaf. Wij hadden al een aantal fotografen gesproken, variërend van top-amateurs tot beroeps maar, bij allemaal misten wij een klik.
Wij vonden het erg belangrijk dat onze fotograaf de juiste momenten moest kunnen vastleggen op die ene belangrijke dag in ons leven. De fotograaf moest, volgens onze standaarden, ook dat juiste en ene moment kunnen aanvoelen en zichzelf op de voorgrond durven duwen om die ene shot vast te kunnen en willen leggen. Dus professionaliteit, punctualiteit en artistiek. Dat waren onze kernwoorden.

Zodoende kwamen wij uit bij Eugène. En wat een eerste ontmoeting was dat. We hadden natuurlijk al een aantal gehad waarin het contact toch een beetje zakelijk was. Zo was het direct het tegenovergestelde bij Eugène. Direct een lach op zijn gezicht en dat werkte aanstekelijk. Binnen no-time zaten we over het hele proces te praten rondom de grote dag en de voorbereidingen daarvoor. Ik denk dat we wel 2 uur lang hebben zitten kletsen, op een gezellige en informele manier. Kopje koffie erbij, voorbeelden van vorige reportages, de mogelijkheden die we hadden omtrent de foto's en het boek en voor ons heel belangrijk: wij stonden centraal!

Tijdens de voorbereiding hebben we meermalen contact gehad met Eugène. Over locaties en mogelijkheden op de dag zelf. Ook als wij er even niet aan dachten, dan wist Eugène ons er weer aan te herinneren. Hij was dus ook echt bezig met onze dag en dat gaf een betrokken en gerust gevoel.

Op de dag zelf liep alles op rolletjes. Mede dankzij Eugène. De juiste foto op de juiste momenten. Kenmerkend hierin was vooral de momenten waarop hij zei dat we klaar moesten staan voor de foto. Erg mooie foto's waren dat. Wat wij echter niet in de gaten hadden was dat hij de tussenliggende momenten ook 'stiekem' fotografeerde. Dus de portretfoto's waren mooi in scene gezet, maar de echte spontane foto's werden precies op het goede moment vast gelegd. Zo hadden wij een kleine 500 foto's verwacht van onze hele dag, maar Eugène wist ons te vertellen dat hij er bijna 2.000 had geschoten. Prachtige momenten, met een geweldige fotograaf!

Ook de daggasten moesten enorm om hem lachen en voelden zich op hun gemak bij Eugène. In positieve zin. Hij wist de mensen aan te sporen tot een lach. Een hele dag in touw zijn bij dit soort gelegenheden is toch zwaar, vooral voor onze opa's en oma's. Zelfs die kreeg hij zover om de wandelstok in de lucht te gooien en een juichend moment vast te leggen. Super!

Eugène, enorm bedankt. Jouw foto's zorgen er nog steeds voor dat wij de dag opnieuw kunnen herleven. De juiste emoties heb je vastgelegd; de vrolijkheid rondom de hele dag, de voorbereiding van de bruid en de bruidegom, de tranen van blijdschap en de sfeer van de hele dag. Beter dan dit kan echt niet. Onze dag was perfect, mede dankzij jou!

Simkens Fotografie... omdat het moet klikken.... En dat deed het.

Bedankt!

GertJan en Monique Eefting'

 

Huwelijk Anton & Marina.

Hallo Eugene,

Wij willen je een compliment geven voor het geweldige resultaat.
Jij hebt een ontzettend mooie fotoreportage voor ons gemaakt.
Wij hadden een geweldige trouwdag op 10 juni 2011.
We hebben er enorm van genoten.
We vonden het heel fijn dat jij de hele dag bij ons aanwezig was.
Dankzij jou hebben wij onze speciale dag vast kunnen leggen.
Zodat we er met een goed gevoel eraan terug kunnen denken.
Met een glimlach van ons beiden.

Jij was voor ons een hele fijne en spontane fotograaf.
We hebben veel gelachen en we denken met plezier aan deze mooie dag terug.
Eugene Bedankt!
We zullen nog heel lang genieten van je mooie foto’s.
Ook alle aanwezigen op het bruiloftsfeest vonden jou een gezellige leuke man.

Binnenkort sturen wij je nog een mail om je te vertellen hoe de reacties zijn van onze ouders.
We gaan de albums aan ze geven in het weekend.

Groetjes,
Marina & Anton van Gils.

 

 

“Wij waren al een tijdje op zoek naar een fotograaf voor onze huwelijksreportage. We vonden het belangrijk om een niet-traditioneel en mooi album met spontane foto’s te krijgen.
De eerste keer dat we Eugène ontmoetten was meteen gezellig. We hebben direct al veel gelachen en we voelden ons erg bij hem op ons gemak. Nadat hij ons een fotoreportage van hem had laten zien (die we erg mooi vonden), was voor ons de keuze snel gemaakt.
Op onze bruiloft zelf heeft Eugène helemaal aan onze verwachtingen voldaan. Hij was op een heel prettige, bijna onzichtbare manier aanwezig. Tijdens de fotoreportage hebben we veel gelachen en heerste er een ongedwongen en fijne sfeer. Dit zie je ook terug op onze foto’s. Het is echt òns album geworden. Een album, dat we graag aan iedereen willen laten zien en waar we zelf nog elke keer van genieten wanneer we het doorbladeren!”

Rob en Rianne


Beste Eugène,

Wij willen je bedanken voor de geweldige foto's die je hebt gemaakt op onze trouwdag en doopsel Lara.
Zoals jezelf al zegt; ...omdat het moet klikken...
Nou dat is ons geval zeker. Het trouwalbum is echt fantastisch geworden. Wij hadden ons geen betere
fotograaf kunnen wensen, het was top, bedankt!

Groetjes Paul, Brigit en Lara